Slimme technologieën voor de tuinbouw
23-10-2019 :: Utrecht

Organizer: Berenschot, Smart Horticulture Netwerk, DSP Valey

De Nederlandse tuinbouw behoort tot de beste ter wereld. Toch staat de sector momenteel voor een grote uitdaging. Hoge kosten van grond, arbeid, kapitaal en energie zetten ondernemers onder druk. Om de internationale concurrentiepositie te behouden, zijn slimmere werkwijzen nodig. Technologische innovaties kunnen hier een oplossing bieden. Allerhande productideeën zijn in ontwikkeling, op basis van moderne technologieën zoals geprinte elektronica, slimme sensoren en draadloze communicatie. Deze producten komen echter pas tot wasdom als zij daadwerkelijk worden geïmplementeerd in de kas én doen wat ze moeten doen. Dat laatste blijkt nog niet zo eenvoudig, een groot deel van de ideeën strandt. Waar gaat het mis?

Om het antwoord hierop en de oplossingen te onderzoeken organiseren Berenschot, het Smart Horticulture Netwerk en DSP Valley op woensdag 23 oktober 2019 het matchmaking- en netwerkevent Slimme technologieën voor de tuinbouw. Tijdens dit event gaan we samen op zoek naar oplossingen en kansen. Ontwikkel jij een slim product voor de tuinbouw, maar kun je wel wat hulp gebruiken om deze technisch tot de top te brengen? Of ben je juist die techneut die de ontwikkelaar hiermee helpt? Meld je dan aan voor het event Slimme technologieën voor de tuinbouw.

Tijdens dit event, waarop R&D-managers, innovators, sectorkenners en ondernemers welkom zijn, is ruimte voor een breed scala aan slimme ideeën die waarde creëren voor de tuinbouw. Van klimaatsysteem tot verpakkingslijn en van data science tot robotica. Aan het einde van de dag beschik je over nieuwe inspiratie voor productoptimalisatie, nieuwe toepassingen en ontwikkelprojecten.

InschrijvenSubscribe to the DSP Valley Mailing List

If you would like to receive your own personal invitation for the DSP Valley events, fill out the subscription form.